21. desember 2019 0 Comments Uncategorized

Topp 3 destinasjoner til backpacker reiser

Hvilke land er best å utforske som backpacker? Les her, og få topp 3 destinasjoner til din backpacker reise.

Hvis du drømmer om å bestige Afrikas høyeste fjell med bare ryggsekken, så bør du kaste deg på en reise til Tanzania. Start eventyret med majestetiske Kilimanjaro. Det tar seks dager å gå til toppen, via den vakre Machame rute. Når du kommer ned på solid grunn igjen, venter en safari, hvor du kan spotte savannens ville dyr.

Du hilser på den imøtekommende Hadzabe-stammen og de stolte masaier, som er kjent for å hoppe utrolig høyt. Fullfør backpacker reisen på Zanzibars vakre strender og krystallblått vann, hvor du kan nyte livet på fantastiske palmestrender.

En anden populær kombinasjon av destinasjoner for backpack-reisende er Ecuador, Galapagos, Peru og Bolivia. Her får du en masse adventure. For mange er høydepunktet å vandre til verdens underverk, Machu Picchu. På Galapagos kan du kaste deg ut i bølgene på surfebrett og snorkle med sjøløver. Ta med ryggsekken videre inn i Amazonas’ jungel, hvor en unik kultur og dyreliv venter deg. I Peru kan du oppleve en anden slags surfing – nemlig sandsurfing. Den perfekte avslutning på denne kombinasjonen av destinasjoner i Sør-Amerika skjer ved Lake Titicaca, de unike saltsletter.

Det er umulig å snakke om topp 3 destinasjoner til backpackerreisende uten å nevne Thailand. Thailand har mye å by på. Du kan oppleve alt fra kjente templer, flotte seilturer, smakfulle drinker på Skybar, lokale landsbyer, kajakk, thaiboksing og selvfølgelig vakre paradis-strender. Thailand er en av de billigste destinasjoner som backpacker, og du får mye for pengene.

Kan du ikke velge? Du kan også kombinere alle dine favoritt reisedestinasjoner gjennom Adventureno, som tilbyr gruppereiser for backpackere. Les mer om alle de beste destinasjoner som backpacker her.


Share: