26. september 2020 0 Comments Shopping

Hvorfor spille erotiske brettspill?

Brettspill er for barn eller familier på hytta. Her er det om å gjøre å vinne og raljere over de andre, eller la det hele gå ut over både husfred og trivsel. Men erotiske brettspill har som regel bare vinnere. Enten må man ta imot eller gi, og det er noe deltakerne har lyst til.

Dette er hva man kan forvente seg av erotiske brettspill.

Komme i siget

Erotiske brettspill kan sette stemningen for en dampende het kveld. Det blir som er vorspiel der man slipper å komme med morsomheter og briljere sosialt.  Man trenger ikke tenke på sjenanse og pinlighet. Her er det brettspillet som holder premissene, og så er det bare å følge med på reglene.

Det blir litt som flasketuten peker på eller kyss, klapp eller klem. Nødt eller sannhet er også et spill der man kan ende opp med å måtte kysse jenta. Men med et erotisk brettspill er det to voksne som egentlig vet hva de vil, men som trenger noe for å komme i siget.

Utfordre seg selv

Med lekende brettspill som dette kan man også utfordre seg selv om man er litt sjenert. Mange er faktisk ganske lite fortrolige med seg selv og sine fantasier. Med erotiske brettspill vil man trekke kortet for hver runde og det er innholdet her som bestemmer hva man skal gjøre. Det er godt gjort å fullføre et erotisk brettspill da man fort blir revet med i dansen.

Finne ut mer om hverandre

Brettspill lar ingenting være igjen til fantasien og her finner man fort ut hva man selv står for. Kanskje synes man en ting er for drøyt eller så syns man det bare er pirrende og seksuelt. Dette vil vi prøve mer av, men først en runde til i halmen. Et erotisk brettspill kan gjøre at man blir bedre kjent med hverandre som par og stormforelskede.


Share: